ما قدیمیترین شرکت آسانسور در ایران هستیم

سال 1338 شروع همکاری علی اکبر شکوری مدیر عامل شرکت الفارس با شرکت OTIS فرانسه بود.

اصول نصب صحیح آسانسور بر اساس استانداردهای OTIS مهارتی بود که بنیان گذار شرکت الفارس در آن سالها به آن دست یافت.

در آن سالها OTIS یکی از پرکارترین شرکت های فعال در جهان بود و بیشتر ساختمان های مهم در ایران توسط شرکت OTIS و آقای علی اکبر شکوری اجرا شد.

سال 1357 طی تغییر و تحولات سیاسی در ایران فصل جدیدی در صنعت آسانسور کشور شروع شد.با توجه به نیاز صنعت، گروهی از مدیران ارشد شرکت OTIS در ایران به مدیریت آقای علی اکبر شکوری شرکتی را با نام الفارس در سال 1357 تامین نموده اند.

تولد یک برند

الفارس ELFARS یک نام تک سیلابی مخفف ELEVATOR که به معنای آسانسور و نام FARS فارس، حاکی از ایرانی بودن شرکت است.

در همان زمان الفارس با توجه به پتانسیل فنی مدیران خود یکی از برترین شرکت های آسانسور در ایران بود و توانست سهم خودرا از بازار ایران به دست آورد.

خودکفایی در امر تولید خط مشی بود که مدیران الفارس در آن سالها در برنامه کاری خود قرار دارند و با تولید درب های اتوماتیک برای اولین بار در ایران کمک شایانی به شکوفایی این صنعت در ایران کردند.

هدف از تأسیس شركت مهندسی الفارس ورود برترین تكنولوژی دنیا در زمینة آسانسور و پله برقی به كشور، ارتقاء سطح توقع جامعه از این صنعت در جهت رفاه، آسایش و ایمنی مصرف كنندگان، ایجاد خدمات برتر در امر پشتیبانی طراحی، مشاوره، تهیه، نصب و خدمات پس از فروش بهنگام و موثر بوده است.

شركت الفارس با دارا بودن پرسنل متخصص و آموزش دیده و داشتن سازمانی گسترده در امر خدمات پس از فروش در سراسر کشور ، بعنوان سازمانی فراگیر و پیشرو در صنعت آسانسور و پله برقی كشور شناخته شده است و پروژه های بزرگ اجرا شده در بخش خصوصی و دولتی توام با رضایت مندی مشتری بیانگر توانایی های فنی و اقتصادی این شركت می باشد.

الفارس قدیمیترین شرکت فعال در صنعت آسانسور و پله برقی در ایران است.

یکی از مجهز ترین کارخانه های تولید کابین را در اختیار دارد.

کیفیت آسانسور های الفارس در حد آسانسور های وارداتی اروپایی بوده و ضریب امنیت آن بالاتر از استاندارد های تدوین شده داخلی می باشد.

تکنولوژی استفاده شده در آسانسورهای الفارس یکی از شاخص هایی است که شرکت را نسبت به سایر رغبا متمایز میکند.

شروع

در ابتدا در ایران آسانسورها بصورت کامل و بسته بندی وارد ایران می شد یکی از شرکت هایی که در آن سال ها شروع به فعالیت کرد شرکت Otis در ایران بود.

مدیر عامل شرکت الفارس آقای علی اکبر شکوری متولد 1319 یکی از موسسین و پیشکسوتان صنعت آسانسور کشور می باشد. ایشان در ابتدا زیر نظر متخصصین خارجی دوره نصب و راه اندازی را آموخته و سپس در سال 1338 بصورت رسمی فعالیت خود را با شرکت شعله خاور نماینده اوتیس در ایران شروع کردند.

واحد ها

واحد طراحی و فنی مهندسی

شرکت الفارس همزمان با تاسیس نسبت به ایجاد مجهزترین و مجرب ترین کادر فنی و مهندسی جهت اجرای عملیات نصب، راه اندازی، سرویس و نگهداری و نیز خدمات پس از فروش آسانسور و پله برقی اقدام نمود. این مجموعه دارای پرسنل متخصص در زمینه های مختلف عمران، مکانیک، برق، الکترونیک، کامپیوتر و… بوده و با حضوری فعال در سراسر کشور خدمات مشاوره ای و پس از فروش در زمینه آسانسور و پله برقی را ارائه می نماید.

این واحد کلیه ی عملیات طراحی، نظارت بر نصب، کنترل کیفیت نهایی را بر عهده دارد. مشاوره فنی و ارائه نقشه های جا نمایی، آنالیز ترافیک و تعیین ظرفیت و سرعت خدماتی هست که واحد فنی بدون توقع عقد قرارداد به کارفرمایان و سازندگان ساختمان ارائه می دهد. کلیه ی عملیات اجرایی میبایست طبق نقشه های واحد فنی مهندسی اجرا و توسط واحد کنترل کیفیت تایید گردد. استاندارد در حین اجرا عملیاتی است که واحد فنی و مهندسی الفارس توجه ویژه ایی به آن دارد.

واحد R&D (تحقیق و توسعه)

تحقیق و توسعه همواره در دستور کار واحد طراحی و مهندسی بوده و ارائه تکنولوزی های برقی و بالا بردن سطح کیفیت جزء اولویت های شرکت الفارس می باشد.

واحد QC (کنترل کیفیت)

نظارت مستمر. دقیق رمز کیفیت آسانسورهای شرکت الفارس می باشد. این کنترل توسط واحد QC پس ار اجرای هر مرحله به دقت بررسی می شود و روند ادامه پروژه منوط به تأیید ناظران کنترل کیفیت می باشد.

واحد Drawing (طراحی)

طراحی مهندسی توسط واحد DRAWING توسط نرم افزارهای تخصصی زیر نظر مدیران فنی انجام می پذیرد. کلیه ی نقشه های اجرایی قبل و بعد از شاقول سازی چاهک آسانسور و مشاوره به کارفرمایان و طراحان ساختمان و ارائه نقشه های اولیه توسط این واحد صورت می پذیرد.

واحد فروش و ارتباط با مشتری

کارشناسان فروش شرکت الفارس متشکل از افراد تحصیلکرده و با تجربه می باشند که متناسب با هر پروژه بهترین طراحی و مشاوره را به کارفرمایان و مدیران پروژه ارائه می دهند. کارشناسان فروش شرکت الفارس متشکل از مدیر فروش و کارشناسان فروش می باشد که وظایف این افراد به شرح ذیل می باشد.

مدیر فروش

مدیریت فروش شرکت الفارس رهبری کارشناسان فروش و رابط بین مشتریان و مدیر عامل شرکت می باشند تا مشتریان بتوانند بهترین خرید را داشته یاشند.

کارشناس فروش

این کارشناسان ابتدا با طرح سوالات مربوط به نیاز مشتریان پی برده و سپس در صدد رفع آن می باشند و همچنین اطلاعات کافی در زمینه ی محصولات و خدمات شرکت را به مشتریان ارائه می دهند. این افراد در تلاشند با ارائه ی قطعات با کیفیت بالا و قیمت مناسب بهترین حالت ممکن جهت اجرای آسانسور را به کارفرمایان عرضه کنند.کارشناسان همواره آماده مشاوره تلفنی و حضوری به پروژه بدون توقع از عقد قرارداد از مشتریان می باشند.

روند کاری واحد فروش:

  1. دریافت اطلاعات از مشتریان

  2. بازدید از پروژه و ارجاع اطلاعات به واحد طراحی مهندسی

  3. ارائه ی نقشه های اولیه و جانمایی آسانسور

  4. مشاوره در خصوص آنالیز ترافیک و ابعاد و سرعت

  5. ارائه پیشنهاد قیمت

واحد فروش شرکت الفارس نه تنها به ارائه ی مشاوره قبل از اجرای آسانسور می پردازد بلکه به خدمات پس از فروش و پیگیری روند اجرای پروژه و رضایتمندی مشتریان را جزء وظایف خود می داند.

واحد تعمیرات و خدمات پس از فروش

این سازمان تعمیرات مرکزی. بازسازی و تدارکات خدمات پس از فروش تولیدات مختلف کارخانه را برعهده داشته و از پشتیبانی سایر معاونتهای آموزشی، طراحی – مهندسی و خدمات ویژه بهینه نظارت، از سوی نظارت مداوم معاونت کنترل کیفیت نیز بهره می گیرد. مدیریت این سازمان با سازماندهی واحدهای مختلف فنی- مهندسی نسبت به ارائه خدمات بهینه پس از فروش نظیر نصب راه اندازی و سرویس- نگهداری آسانسورها و پله برقی ها متناسب با کیفیت بالای این تولیدات و منطبق با مقررات و استانداردهای بین المللی و استاندارد ایران اقدام نموده است و همچنین با بکارگیری روشهای نوین و با استفاده از تجهیزات وابزار پیشرفته از دقت و سرعت عمل بالایی در اجرای این عملیات برخوردار میباشد.

مدیریت سرویس و نگهداری

پس از نصب و راه اندازی آسانسور و پله برقی با تأیید مدیریت کنترل کیفیت مبنی بر انجام عملیات اجرائی منطبق بر استاندارد های ایران مجموعه آسانسور ها و پله برقی ها تحویل گروه سرویس نگهداری جهت راهبری خواهد شد. دراین بخش در ابتدا برای هر آسانسور و پله برقی که به این بخش تحویل داده می شود شناسنامه ای شامل کلیه مشخصات فنی و سایر اطلاعات مورد نیاز صادر شده و سپس برحسب درخواست کارفرما و شرایط قرارداد منعقده عملیات سرویس و نگهداری بصورت نگهداری مقیم و یا به روش سرویس سیار انجام می پذیرد.

سرویس نگهداری با نگهدار مقیم

درساختمانهای پرتردد و مکانهای پراهمیت بادرنظر گرفتن تعداد آسانسورها و پله برقی ها با حضور شبانه روزی و یا طی ساعات اداری نسبت به نگهداری آسانسورها اقدام می نماید. دراین روش بازرسی و سرویس های روزانه .هفتگی و ماهیانه تکنسین ها مطابق با چک لیست های استاندارد و نظارت واحد کنترل کیفیت انجام شده و علاوه برآن تعمیراتی که نیاز به توقف آسانسور را داشته باشد با اطلاع قبلی و در صورت نیاز با استفاده از متخصصین مورد نیاز برق و الکترونیک که به کارگاه اعزام می گردند صورت میپذیرد.

به منظوراطمینان از صحت اجرای کارکلیه عملیات تحت بازرسی مداوم سرپرستان دوره های مختلف و با نظارت دوره ای واحد کنترل کیفیت انجام شده و گزارش روزانه سرویس و تعمیرات علاوه بر ثبت در پرونده جهت اطلاع به کارفرما نیز ارسال می گردد.

سرویس و نگهداری سیار

در ساختمانهای مسکونی و با تردد کم و تعداد آسانسور محدود تر عملیات سرویس و نگهداری توسط واحد های سیار نگهدار انجام می پذیرد. واحد سیار با استقرار در مراکز متعدد در شهر تهران و کرج با توجه به تراکم آسانسورها و نیز حضور در کلیه مراکز استان و شهرستانهای دارای آسانسور و پله برقی های این شرکت طبق برنامه زمانبندی شده هر ماهه نسبت به سرویس آسانسور اقدام نموده و بازرسی های فنی دوره ای را نیز طبق دستورالعملهای واحد کنترل کیفیت انجام میدهد.

همچنین واحدسیار سرویس نگهداری این شرکت با دراختیار داشتن تکنسین های مجرب، ابزار، لوازم و قطعات یدکی مورد نیاز به محض اعلام کارفرم، .درخصوص رفع اشکالات احتمالی در حداقل زمان ممکن با حضور در محل از نزدیکترین مرکز و در محدوده معین شده نسبت به ارائه خدمات بصورت 24 ساعته اقدام می نماید. در هنگام تعمیرات آسانسور و پله برقی چنانچه قطعه معیوبی مشاهده گردد، نسبت به تعویض آن اقدام شده و قطعه مورد نظر برای تعمیر به واحد تعمیرات مرکزی ارسال می گردد. گزارش سرویس و بازرسی و تعمیرات آسانسورها و پله برقی ها هر ماهه علاوه برثبت درشناسنامه آسانسور و پله برقی جهت اطلاع به کارفرمایان نیزارسال می گردد.

تعمیرات مرکزی

تعمیرکلیه قطعات الکترونیکی شامل نمراتور، پوش باتن، بردهای مختلف و … در واحد تعمیرات مرکزی،که از مجرب ترین و با سابقه ترین متخصصین الکترونیک بهره منداست، با استفاده از ابزار مورد نیاز جهت تعمیرات، تست و برنامه ریزی ها انجام گرفته، پس از آزمایش و اطمینان از عملکرد قطعه در سیمیلاتورهای (شبه ساز) موجود در این مرکز مجوز استفاده مجدد از قطعه صادر می گردد.

درحال حاضر سایر خدمات مورد نیاز مانند تراشکاری، سیم پیچی و … درکارکاه های مجاز عمومی انجام می پذیرد که طبق برنامه ریزی درآینده نزدیک با فراهم نمودن امکانات مناسب کلیه خدمات فوق نیز به صورت متمرکز در این مرکز انجام خواهد شد. عملکرد واحد سرویس و نگهداری به طور مداوم توسط معاونت QC (کنترل کیفیت) بررسی و بازبینی می گردد تا نقاط ضعف احتمالی با برگزاری دوره های آموزشی توسط متخصصین دوره دیده شرکت و افزایش امکانات و تجهیزات برطرف گردیده و امکان ارائه خدمات کیفی در اسرع وقت مهیا گردد.

0 سال
فعالیت مستمر
0
پروژه های انجام شده
0
پروژه های در حال اجرا
0
سرویس و نگهداری

مشتریان ما

فهرست