
سال 1338 شروع همکاری علی اکبر شکوری مدیر عامل شرکت الفارس با شرکت OTIS فرانسه بود.
اصول نصب صحیح آسانسور بر اساس استانداردهای OTIS مهارتی بود که بنیان گذار شرکت الفارس در آن سالها به آن دست یافت.
در آن سالها OTIS یکی از پرکارترین شرکت های فعال در جهان بود و بیشتر ساختمان های مهم در ایران توسط شرکت OTIS و آقای علی اکبر شکوری اجرا شد.
سال 1357 طی تغییر و تحولات سیاسی در ایران فصل جدیدی در صنعت آسانسور کشور شروع شد.با توجه به نیاز صنعت، گروهی از مدیران ارشد شرکت OTIS در ایران به مدیریت آقای علی اکبر شکوری شرکتی را با نام الفارس در سال 1357 تامین نموده اند.
تولد یک برند
الفارس ELFARS یک نام تک سیلابی مخفف ELEVATOR که به معنای آسانسور و نام FARS فارس، حاکی از ایرانی بودن شرکت است.
در همان زمان الفارس با توجه به پتانسیل فنی مدیران خود یکی از برترین شرکت های آسانسور در ایران بود و توانست سهم خودرا از بازار ایران به دست آورد.
خودکفایی در امر تولید خط مشی بود که مدیران الفارس در آن سالها در برنامه کاری خود قرار دارند و با تولید درب های اتوماتیک برای اولین بار در ایران کمک شایانی به شکوفایی این صنعت در ایران کردند.
هدف از تأسیس شركت مهندسی الفارس ورود برترین تكنولوژی دنیا در زمینة آسانسور و پله برقی به كشور، ارتقاء سطح توقع جامعه از این صنعت در جهت رفاه، آسایش و ایمنی مصرف كنندگان، ایجاد خدمات برتر در امر پشتیبانی طراحی، مشاوره، تهیه، نصب و خدمات پس از فروش بهنگام و موثر بوده است.
شركت الفارس با دارا بودن پرسنل متخصص و آموزش دیده و داشتن سازمانی گسترده در امر خدمات پس از فروش در سراسر کشور ، بعنوان سازمانی فراگیر و پیشرو در صنعت آسانسور و پله برقی كشور شناخته شده است و پروژه های بزرگ اجرا شده در بخش خصوصی و دولتی توام با رضایت مندی مشتری بیانگر توانایی های فنی و اقتصادی این شركت می باشد.
الفارس قدیمیترین شرکت فعال در صنعت آسانسور و پله برقی در ایران است.
یکی از مجهز ترین کارخانه های تولید کابین را در اختیار دارد.
کیفیت آسانسور های الفارس در حد آسانسور های وارداتی اروپایی بوده و ضریب امنیت آن بالاتر از استاندارد های تدوین شده داخلی می باشد.
تکنولوژی استفاده شده در آسانسورهای الفارس یکی از شاخص هایی است که شرکت را نسبت به سایر رغبا متمایز میکند.