استفاده موتورهای گیرلس چندسالی است که در کشور سیر صعودی داشته و شاهد پیشرفت شرکت‌های آسانسور در طراحی و نصب اینگونه آسانسورها هستیم موتورهای گیرلس سابقه‌ای به اندازه 60 ساله در این صنعت دارند با این تفاوت که در گذشته ابعاد و اندازه این موتورها حدود 10 برابر بزرگتر بوده.

استفاده موتور گیرلس

همانگونه که از اسم آن پیداست Gearless به معنای بدون گیربکس می‌باشد یعنی ساختار تشکیل دهنده آن یک موتور سنکرون آهنربا دائم می‌باشد.

آنچه که سبب تمایز و برتری اینگونه موتورها می‌شود بازدهی آن است. راندمان یک موتور گیرلس 90 درصد می‌باشد این در حالی است که یک موتور گیربکس بازدهی موتور آن 85 درصد و گیربکس آن حدود 55 درصد می‌باشد یعنی چیزی برابر نصف موتور گیرلس.

این ویژگی سبب شده که مصرف انرژی کاهش پیدا کند، برای مثال توان مورد نیاز برای یک آسانسور 6 نفره با سرعت 1 متر با موتور گیربکس5.5 کیلووات است و برای یک موتو گیرلس 2.9 کیلووات. ویژگی بعدی موتورهای گیرلس حجم پایین به دلیل حذف گیربکس می‌باشد که این امکان را می‌دهد در کمترین فضا نصب گردد.

همچنین به دلیل حذف گیربکس نیاز به بازدید ماهانه تعویض روغن و … را ندارد و این قابلیت را دارد که بصورت MRL یا بدون موتور خانه نصب شود. از دیگر ویژگی‌های موتور گیرلس کم صدا بودن آن است زیرا سرعت گردش روتور برابر سرعت خطی فلکه موتور می‌باشد و سرعت چرخش کمتر برابر صدای کمتر می‌باشد. همچنین حذف گیربکس نیز باعث کم شدن عوامل تولید صدا می‌شود.

نوشتهٔ قبلی
کنترل فاز آسانسور
نوشتهٔ بعدی
طراحی ابعاد آسانسور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Instagram

شرکت الفارس ارائه دهنده

 مشاوره فنی و تخصصی به مشتریان در زمینه آسانسورها و پله‌های برقی.

نصب آسانسورهای  و پله برقی مدرن با استفاده از تجهیزات با کیفیت.

تعمیر و نگهداری دوره‌ای و اضطراری آسانسورها بر اساس استانداردهای ایمنی.

ارتقاء و به‌روزرسانی آسانسورهای قدیمی به منظور افزایش کارایی و ایمنی.

دارنده گواهی از سندیکای آسانسور و گواهی صمت،

 اخذ فوری استاندارد آسانسور

الفارس متخصص سرویس و نگهداری آسانسور و پله برقی