در کارگاه‌های ساختمانی جهت سهولت جابه‌جایی مصالح از آسانسور کارگاهی  استفاده می‌شود.

این بالابر معمولاً از یک موتور وینچ با یک رشته سیم بکسل تشکیل شده به همین علت به هیچ عنوان از ایمنی کافی برخوردار نیست.

جهت افزایش ایمنی می‌توان تمهیداتی اندیشید که به طور نسبی خطرات احتمالی را کاهش دهد از این رو در برخی از کارگاهای ساختمانی بعد از ریل‌گذاری چاهک آسانسور کفی بالابر که به وسیله 4 کفشک در ریل‌های راهنما حرکت می‌کند ساخته می‌شود و به وسیله همان موتور وینچ بالا و پایین میرود.

این امر تا حدی باعث افزایش ایمنی می‌گردد و این حالت در صورتی اتفاق می‌افتد که نفر سوار بر این کفی نشود و جلوی درب طبقات گیت ورود و خروج نصب شود که مانع سقوط نفرات به داخل چاهک شود.

ایمنی آسانسور کارگاهی:

برای افزایش بیشتر ایمنی می‌توان از موتور آسانسور و تابلو فرمان مخصوص آسانسور استفاده کرد در این حالت می‌توان از همان کابین آسانسور بدون تزیینات جهت جابه جایی بار بهره گرفت.

( سرعت جابه‌جایی کابین در حدود 0.3 متر بر ثانیه است.)

به علت وجود مدارات ایمنی تا حدودی و سیستم نجات اضطراری (پاراشوت)، ایمنی کمی افزایش می‌یابد، می‌توان جلوی درب‌های ورودی آسانسور گیت‌های مجهز به سوییچ که به مدار ایمنی آسانسور متصل است نصب کرد که در صورت باز بودن گیت و قطع مدار ایمنی کابین از حرکت باز ایستد.

ابعاد بالابر کارگاهی:

با توجه به توضیحات فوق می‌توان گفت ابعاد آسانسور کارگاهی با کابین و تجهیزات آسانسور مطابق با ابعاد چاهک آسانسور یا ظرفیت تعداد نفرات طبق جداول استانداردی می‌باشد.

برای محاسبه ابعاد آسانسور این مقاله را مطالعه کنید.

پاراشوت آسانسور کارگاهی:

پاراشوت این نوع از آسانسورها نیز همانند آسانسورهای عادی و مطابق ظرفیت قابل حمل کابین بعلاوه وزن خود کابین می‌باشد

تعمیرات آسانسور کارگاهی:

بعلت وجود غبار زیاد در کارگاه‌های ساختمانی نیاز به دقت‌نظر در سرویس منظم جهت به حداقل رساندن تعداد خرابی می‌باشد. جهت تعمیرات این نوع از آسانسورها نیاز به افراد آموزش دیده و واجد صلاحیت می‌باشد.

قیمت آسانسور کارگاهی:

قیمت تمام شده این نوع از آسانسورها شامل خرید آهن آلات مورد نیاز، موتور آسانسور، تابلو فرمان، ریل‌های راهنما و کابین مطابق ابعاد چاهک، وسایل راه اندازی و اجرت راه‌اندازی اولیه می‌باشد.

مشخصات آسانسور کارگاهی:

مشخصات آسانسور کارگاهی نیز همانند آسانسوری که جهت بهره‌برداری نهایی ساختمان نصب خواهد شد می‌باشد با همان ظرفیت و توان موتور.

نصب آسانسور کارگاهی:

نصب و طراحی این گونه از آسانسورها باید به وسیله افراد واجد شرایط صورت گیرد تا از خطرات ناشی از طراحی و نصب نادرست کاسته شود.

این تمهیدات برای ساختمان‌های با ارتفاع کم و متوسط قابل اجراست ولی برای ساختمان‌های بلند مرتبه بهتر است از بالابرهای صنعتی ایمنی موجود در بازار استفاده کرد.

آسانسور  آلیماک:

آسانسورهای آلیماک نه تنها جهت استفاده افراد می‌باشد بلکه می‌توان از آن‌ها جهت حمل بار تا 2000 کیلوگرم استفاده کرد. این نوع از آسانسورها جهت کار در شرایط محیطی سخت طراحی و ساخته می‌شود.

این نوع از آسانسورها قابل استفاده در سیلوها، انبارها، مخازن بزرگ، سازه‌های زیرزمینی و برج‌های مرتفع می‌باشد و عموماً می‌توان گفت جهت استفاده از سازه‌های بالای 20 متر البته باید در نظر داشت آلیماک نام برند سوئدی می‌باشد که اشتباهاً به همهی آسانسورهای کارگاهی آلیماک می‌گویند.

نوشتهٔ قبلی
فرهنگ استفاده از آسانسور
نوشتهٔ بعدی
در هنگام گیر کردن آسانسور چه کار باید کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Instagram

شرکت الفارس ارائه دهنده

 مشاوره فنی و تخصصی به مشتریان در زمینه آسانسورها و پله‌های برقی.

نصب آسانسورهای  و پله برقی مدرن با استفاده از تجهیزات با کیفیت.

تعمیر و نگهداری دوره‌ای و اضطراری آسانسورها بر اساس استانداردهای ایمنی.

ارتقاء و به‌روزرسانی آسانسورهای قدیمی به منظور افزایش کارایی و ایمنی.

دارنده گواهی از سندیکای آسانسور و گواهی صمت،

 اخذ فوری استاندارد آسانسور

الفارس متخصص سرویس و نگهداری آسانسور و پله برقی